Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινές ζωγραφίζουν πάνω στα κορμιά τους μηνύματα υποστήριξης στον στρατό τους!

Ισραηλινές ζωγραφίζουν πάνω στα κορμιά τους μηνύματα υποστήριξης στον στρατό τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από νεαρές (και μερικές… milfάρες) Ισραηλινές, οι οποίες ζωγραφίζουν πάνω στα επίμαχα σημεία των κορμιών τους μηνύματα υποστήριξης στον Ισραηλινό στρατό (IDF).

Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, προφανώς, ότι εμψυχώνουν τα στρατεύματα που μάχονται στη Γάζα εναντίον της Χαμάς.

Και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο δεν το έχετε ξαναδεί, παραθέτουμε και τις φωτογραφίες που βρήκαμε σε ομάδες και σελίδες υποστήριξης στο Facebook:

idf-1

idf-2

idf-3

idf-4

idf-5

idf-6

Όπως γράφει και το BBC, που το αντιλήφθηκε μέχρι κι αυτό το όλο θέμα, εκστρατεία υποστήριξης στον ισραηλινό στρατό (IDF) έχει ξεκινήσει στο Facebook.

Η σελίδα που ονομάζεται “Standing with IDF” περιλαμβάνει δεκάδες φωτογραφίες από γυναίκες με τα εσώρουχά τους, οι οποίες γράφουν “Αγαπάμε τον IDF” πάνω στα κορμιά τους.

Το σλόγκαν αποσκοπεί στο να εκφράσει τη στήριξη στους στρατιώτες και στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με περισσότερους από χίλιους νεκρούς Παλαιστίνιους στη Γάζα, κυρίως αμάχους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι επικριτές της εκστρατείας που κατηγόρησαν τη σελίδα ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από “πολεμική τσόντα”.

“Έξω από το Ισραήλ ο στρατός μας εμφανίζεται ως σκληρός. Εμείς θέλαμε να παρουσιάσουμε μια πιο ρομαντική πλευρά του πολέμου”, είπε ο δημιουργός της σελίδας Γάβριελ Μπεγιό από το Τελ Αβίβ στο BBC. “Ιστορικά εάν το δει κανείς, πάντα οι στρατιώτες κοίταγαν φωτογραφίες γυναικών για να πάρουν κουράγιο πριν πάνε στη μάχη και αυτή η σελίδα είναι μια σύγχρονη εκδοχή αυτού ακριβώς”.

Ο Μπεγιό ισχυρίστηκε στο BBC ότι έχει λάβει χιλιάδες φωτογραφίες γυναικών από όλο τον κόσμο και χρειάστηκε τη βοήθεια ενός φίλου του για να διαχειριστεί όλο αυτό το υλικό. Επίσης λέει ότι έλαβε και email από στρατιώτες που μάχονται στη Γάζα, οι οποίοι των ευχαριστούν που έφτιαξε αυτή τη σελίδα.

Beyo says he has received thousands of photos from women around the world and has even had to ask friends to help with the site because it has become so popular. He also says he’s received emails from IDF soldiers thanking him for setting up the page.

support

Η Γιαφίτ Ντουέρ (Yafit Duer) που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία να χαιρετά στρατιωτικά, με ανοιγμένο το στρατιωτικό της πουκάμισο και με το σύνθημα ζωγραφισμένο πάνω στο κορμί της, μίλησε στο BBC και είπε, ότι “ήθελα να βοηθήσω τους στρατιώτες μας να νιώσουν χαρούμενοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να δείξω μια διαφορετική εικόνα του Ισραήλ στον κόσμο.

idf-7

idf-8

idf-9

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Το Ισραήλ δεν θα εγκρίνει πλέον τις αυτοκινητοπομπές της UNRWA με τρόφιμα προς το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι πέθανε Ισραηλινός όμηρος λόγω έλλειψης φαρμάκων και τροφής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr