Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ryanair: Δεν ενδιαφερόμαστε για τις Κυπριακές Αερογραμμές η κυβέρνηση μας το ζήτησε

Ryanair: Δεν ενδιαφερόμαστε για τις Κυπριακές Αερογραμμές η κυβέρνηση μας το ζήτησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όχι μόνο η Ryanair δεν ενδιαφέρεται για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών αλλά αδειάζει και την κυβέρνηση ότι αυτή της ζήτησε να ενδιαφερθεί.

Όλα αυτά τα μεταδίδει το Reuters που επικαλείται δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας Μάικλ Ο’ Λίρι σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο.

Όπως είπε οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν τεράστια προβλήματα και τόνισε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αφού τους το ζήτησε η κυπριακή Κυβέρνηση!

«Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες κληροδοτούν τεράστια ζητήματα: συνταξιοδοτικά σχέδια, ιστορικό ζημιών και φαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ κρατικής ενίσχυσης”, δήλωσε ο Ο` Λίρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Ελληνικό Γυμνάσιο» Αμμοχώστου στην είσοδο του Π.ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης – «Η Ελλάδα δεν περιορίζεται στα σύνορά της!»

Το Ισραήλ έστειλε τα επιβατικά του αεροπλάνα σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ πριν εξαπολύσει την επίθεση στο Ιράν

Ρομποτικό όχημα για την καταδίωξη αρμάτων

Η βρετανική Αστυνομία στην Κύπρο συνέλαβε τρεις ανήλικους

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του στον Πατριάρχη Αντιοχείας για τη σφαγή των Ελληνορθόδοξων στη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr