ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βλήμα όλμου σκότωσε πέντε Ισραηλινούς στρατιώτες το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού. Πλέον, ο συνολικός αριθμός των στρατιωτών που έχει χάσει στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα το Ισραήλ ανέρχεται σε 61.
Από την άλλη πλευρά, ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων, αμάχων και μαχητών της Χαμάς, έφθασε στους 1.458 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Γάζας.
Αναλυτικά και σύμφωνα με το israelnationalnews, ο ισραηλινός στρατός (IDF) κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής και πριν την κήρυξη της τριήμερης εκεχειρίας, χτύπησε συνολικά 120 στόχους της Χαμάς.
Στους στόχους που εξολοθρεύτηκαν συμπεριλαμβάνονται εκτοξευτήρες ρουκετών της Χαμάς που εντοπίστηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ στην παραλία της Γάζας, δύο μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν από αλεξιπτωτιστές, ένα κέντρο επιχειρήσεων της Ισλαμικής Τζιχάντ καταστράφηκε και σκοτώθηκαν δύο άντρες της οργάνωσης και ανακαλύφθηκαν ακόμα δύο τούνελ της Χαμάς. Επίσης, τρία ακόμα τούνελ καταστράφηκαν.
Το Ισραήλ εκτός από τους 61 νεκρούς στρατιώτες του μετρά και 139 τραυματίες. Ένας στρατιώτης είναι σε κρίσιμη κατάσταση, 16 είναι τραυματισμένοι σοβαρά και 109 αναρρώνουν από ελαφρά τραύματα.























































