ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Έσπασε” η εκεχειρία στη Γάζα – Άγριες μάχες!

“Έσπασε” η εκεχειρία στη Γάζα – Άγριες μάχες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τριήμερη ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα, μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, που ξεκίνησε στις 08.00 το πρωί της Παρασκευής “έσπασε” μετά την εκτόξευση από την πλευρά της Χαμάς ρουκετών κατά του Ισραήλ.

Άγριες μάχες έχουν ξεσπάσει μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη νότια Γάζα, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, οι οποίες αναφέρουν επίσης ότι 8 μαχητές της Χαμάς έχουν σκοτωθεί από τις 10.00 η ώρα.

Από τις ρουκέτες που έπεσαν στα ισραηλινά εδάφη δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αλλά έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε θαμνώδη περιοχή η οποία επεκτείνεται. Ισραηλινοί πυροσβέστες προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

“Για μια ακόμη φορά οι τρομοκράτες στη Γάζα παραβίασαν την εκεχειρία, στην οποία δεσμεύτηκαν στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ και στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ”, δήλωσε αξιωματούχος του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr