Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεφωνούσαν στην αστυνομία να μάθουν γιατί έπεσε το Facebook

Τηλεφωνούσαν στην αστυνομία να μάθουν γιατί έπεσε το Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το απόγευμα της Παρασκευής το Facebook έπεσε για μια ακόμη φορά, αποτέλεσμα προφανώς των αναβαθμίσεων που γίνονται στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κι άλλων εργασιών, οι οποίες το έχουν κάνει από το Δεκέμβριο του 2013 που ξεκίνησε αυτή η νέα “φάση” ένα “προβληματικό” Μέσο, που μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται ο μέσος χρήστης, αλλά όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το διαδίκτυο γνωρίζουν καλά τι εννοούμε.

Έπεσε, λοιπόν, το Facebook παγκοσμίως. Και μπορεί στην Ελλάδα να το πήραμε χαλαρά, έως καθόλου είδηση, στις ΗΠΑ όμως έγινε χαμός!

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, για να πάρετε μια ιδέα, διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματός του και με έκτακτο δελτίο ανακοίνωσε ότι το Faecbook δεν λειτουργεί.

Τα τηλέφωνα στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες κυριολεκτικά έσπασαν καθώς οι πολίτες καλούσαν την αστυνομία ζητώντας βοήθεια και εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Σερίφης του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Μπάρτον Μπρικ, αναγκάστηκε να γράψει στο Τwitter ότι «το Facebook δεν είναι θέμα επιβολής του νόμου, παρακαλούμε μην μας καλείτε επειδή είναι εκτός λειτουργίας, δεν γνωρίζουμε πότε θα επανέλθει»!

Είναι η δεύτερη φορά που το Facebook πέφτει παγκοσμίως, σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Στις 19 Ιουνίου, η διακοπή είχε και τότε κρατήσει περίπου μισή ώρα και ήταν η μεγαλύτερη εδώ και τέσσερα χρόνια.

Εμείς, απλά, περιμένουμε πότε θα αποφασίσει η Google να ασχοληθεί σοβαρά με το Google Plus, γιατί μας έχουν κουράσει ειλικρινά όλα αυτά που κάνει το Facebook…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr