Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίασε τη μάνα του την ώρα που εκείνη γυρνούσε στο σπίτι τους

Βίασε τη μάνα του την ώρα που εκείνη γυρνούσε στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Νότια Αφρική,

Γιος κατηγορείται ότι βίασε τη μητέρα του στο Ανατολικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής.

Ο φερόμενος ως βιαστής κατηγορείται πως έσυρε τη μητέρα του από το δρόμο και διέπραξε το φρικτό έγκλημα στο Ανατολικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής την Παρασκευή.

Ο ύποπτος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην 50χρονη μητέρα του καθώς εκείνη γυρνούσε σπίτι από μια ταβέρνα περίπου στις 7μμ.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αρχηγός Τζάκσον Μανάθα, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ενώ πλησίαζε στο σπίτι της, το θύμα αισθάνθηκε κάποια βήματα από πίσω και συνέχισε να περπατάει μέχρι που το άτομο που βρισκόταν από πίσω την άρπαξε.

«Την τράβηξε μακριά από το δρόμο και τη βιάσε.

«Ο Ταξίαρχος Νγκανγκέμα Χακάβου καταδίκασε έντονα τον υποτιθέμενο βιασμό του θύματος, ειδικά από τον ύποπτο που υποτίθεται ότι θα έπρεπε προστατεύει τη μητέρα του».

Η μητέρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναγνώρισε τον γιο της ως τον άνδρα που φέρεται να τη βίασε.

Ορισμένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο άντρας είναι 28 ετών, αν και κάποιες άλλες δηλώνουν ότι είναι 29 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr