ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κράσαρε» ο Ομέρ Τσελίκ μετά την απόφαση σύλληψης των πειρατών του «Πορθητή»

«Κράσαρε» ο Ομέρ Τσελίκ μετά την απόφαση σύλληψης των πειρατών του «Πορθητή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Καθαρή πρόκληση» -χωρίς να ντρέπεται- χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Ομέρ Τσελίκ την νόμιμη απόφαση για εντάλματα σύλληψης του προσωπικού του Πορθητή, υποστηρίζοντας ότι «είναι πολιτική ματαιότητα η προσπάθεια να αγνοηθούν οι Τουρκοκύπριοι».

Στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Ομέρ Τσελίκ αναφέρει ότι «αποτελεί καθαρή πρόκληση η απόφαση σύλληψης του προσωπικού του γεωτρύπανού μας Πορθητή και των διευθυντών των ξένων εταιρειών που συνεργάζονται με την κρατική εταιρεία πετρελαίου της Τουρκίας (ΤΡΑΟ) όπως αναφέρουν δημοσιεύματα».

«Δεν θα επιτρέψουμε η «Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νοτίου Κύπρου» (σ.σ. έτσι αποκαλούν οι Τούρκοι τη νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας), «να σφετεριστεί τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων», αναφέρει.

«Η προσπάθεια να αγνοηθούν οι Τουρκοκύπριοι ή να γίνει σφετερισμός των δικαιωμάτων τους είναι πολιτική ματαιότητα» και θα πρέπει να εγκαταλείψουν αυτή την εικονική πολιτική και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)

«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους

Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου

Αρχές 2027 η ExxonMobil προχωρά σε ερευνητική γεώτρηση στα ελληνικά ύδατα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr