ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Σάρα Σάντερς, Στέφανι Γκρίσαμ,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, στη θέση της Σάρα Σάντερς, θα αναλάβει η Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ.
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρώτη κυρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διόρισε την Γκρίσαμ διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.
Η Γκρίσμα «είναι μαζί μας από το 2015 – ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να υπηρετήσει την κυβέρνηση και τη χώρα», έγραψε στο Twitter η Μελάνια.
Η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση της στα τέλη Ιουνίου.























































