Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αλβανία ο Σοϊλού – Ζήτησε την παράδοση των γκιουλενιστών

Στην Αλβανία ο Σοϊλού – Ζήτησε την παράδοση των γκιουλενιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αλβανία βρέθηκε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, με αποστολή να ζητήσει την παράδοση των γκιουλενιστών που βρίσκονται στην Αλβανία.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, συναντήθηκε το Σάββατο με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του δεύτερου στα Τίρανα.

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα, που αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο, στη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν για τα μέλη του Κινήματος Φετουλάχ Γκιουλέν στην Αλβανία, μια οργάνωση που η Άγκυρα έχει θέσει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων, την οποία κατηγορεί για απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το τουρκικό κράτος, εδώ και πολύ καιρό, έχει θέσει το ζήτημα αυτό στις αλβανικές Αρχές για έκδοση στην Τουρκία των μελών του Κινήματος Γκιουλέν.

Δύο άλλα σημεία της συνάντησης μεταξύ Ράμα και Σόιλου ήταν τα θέματα της εγκληματικότητας και της μετανάστευσης, όπως σημειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr