ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι 4.500 γεννήσεις καταγράφηκαν στη Γάζα κατά τη διάρκεια των 29 ημερών συνεχόμενων μαχών μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ.
Η είδηση είναι από το ιρανικό ειδησεογραφικό abna που επικαλείται αραβικά Μέσα καθώς και τη δήλωση του υπουργού Υγείας Γιουσούφ Αμπού Αλ Ρις, ο οποίος δήλωσε: “Από την αρχή αυτού του πολέμου, 4.500 γεννήσεις καταγράφηκαν στη Λωρίδα της Γάζας”.
Μέχρι στιγμής το ιρανικό πρακτορείο αναφέρει ότι 432 παιδιά έγιναν μάρτυρες (δηλαδή σκοτώθηκαν) ως αποτέλεσμα των ισραηλινών βομβαρδισμών.
Συνολικά σκοτώθηκαν 1.890 Παλαιστίνιοι, άμαχοι και ένοπλοι, και 10.000 είναι οι τραυματίες.
Στη Λωρίδα της Γάζας κατοικούν 1.800.000 άνθρωποι, πράγμα που την καθιστά το πιο πυκνοκατοικημένο μέρος στον πλανήτη.























































