ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας πιλότος σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη την ώρα που επιχειρούσε κατάσβεση σε μια δασική πυρκαγιά στη βόρεια Πορτογαλία, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Το θύμα ήταν μέλος μιας αερομεταφερόμενης ομάδας της Afocelca, του σώματος των ιδιωτών πυροσβεστών που το καλοκαίρι τίθεται στην υπηρεσία της βιομηχανίας χάρτου.
Συμμετείχε στην κατάσβεση κατόπιν αιτήματος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.
Η ουρά του ελικοπτέρου χτύπησε σε μια γραμμή υψηλής τάσης, αφηγήθηκε ένα αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό SIC Noticias.
Στο ελικόπτερο επέβαινε μόνο ο 30χρονος κυβερνήτης του.
Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε στο Σομπράντο, στην περιοχή του Πόρτο, όπου είναι σε εξέλιξη μια πυρκαγιά.
Η Πορτογαλία έχει τεθεί σε συναγερμό μέχρι και την Κυριακή καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών στη χώρα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
Την Πέμπτη το απόγευμα, περίπου 3.000 πυροσβέστες υποστηριζόμενοι από 23 ελικόπτερα και αεροσκάφη έδιναν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα σε όλη τη χώρα.






















































