Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ λέει «Ναι» σε νέα συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα τoυ Ιράν

Ο Τραμπ λέει «Ναι» σε νέα συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα τoυ Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απάντησε θετικά στην ιδέα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για τη σύναψη μιας νέας συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, επισημαίνοντας ότι σέβεται τον Τζόνσον και δεν εξεπλάγη που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Θέλει μια νέα συμφωνία διότι η άλλη συμφωνία εκπνέει, έχουν απομείνει πολύ λίγα χρόνια» εφαρμογής, σημείωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη συμφωνία του 2015 που σύναψε το Ιράν με τις μεγάλες δυνάμεις, από την οποία αποσύρθηκε πέρυσι ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Σέβομαι τον Μπόρις πολύ και δεν εξεπλάγην καθόλου που ήταν ο πρώτος που βγήκε και είπε αυτό» ανέφερε ο μεγιστάνας, σχετικά με τη δήλωση του Μπόρις Τζόνσον «είναι καιρός τώρα να προχωρήσουμε μπροστά και να συνάψουμε μια νέα συμφωνία».

Στην πραγματικότητα, και άλλοι, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, έχουν ήδη μιλήσει για το ενδεχόμενο μιας νέας συμφωνίας με την Τεχεράνη, εδώ και έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Την ίδια ημέρα που το Ιράν επιτέθηκε στο Ισραήλ στο εσωτερικό του προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις γυναικών

Πρόεδρος Ισραήλ: Η «αυτοκρατορία του κακού» με επικεφαλής το Ιράν είναι η απειλή

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr