ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την άποψη ότι είναι προαποφασισμένο πως η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του με αφορμή την υπόθεση Μπάιντεν και απηύθυνε έκκληση στους Ρεπουμπλικανούς να τον στηρίξουν.
Ο Τραμπ έκανε το σχόλιο αυτό κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο.
Την ίδια ώρα, οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να πάρουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη για την έρευνα που διεξάγουν με ταχείς ρυθμούς, μολονότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κωλυσιεργήσει.
Η έγκριση των άρθρων της παραπομπής στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα οδηγούσε την υπόθεση σε δίκη στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσης του προέδρου.
Η Γερουσία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να απομακρύνουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, παρά την οξεία κριτική που του άσκησε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ πρόσφατα.
Στην ερώτηση αν είναι προαποφασισμένο ότι η Βουλή θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του, ο Τραμπ απάντησε θετικά, λέγοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος θα κέρδιζε και πάλι τις εκλογές του 2020.
Πρόσθεσε ότι οι Ρεπουμπλικανοί πρέπει να γίνουν πιο σκληροί και να αντικρούσουν την έρευνα, επισημαίνοντας ότι οι Δημοκρατικοί παραμένουν ενωμένοι.























































