Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

32χρονη Γερουσιαστής σε ερωτικό τρίγωνο με 22χρονη και τον άντρα της (φωτο)

32χρονη Γερουσιαστής σε ερωτικό τρίγωνο με 22χρονη και τον άντρα της (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η 32χρονη Κέιτι Χιλ, γερουσιαστής της Καλιφόρνιας των Δημοκρατικών, που έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι αμφιφυλόφιλη, παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική σχέση με 22χρονη υπάλληλό της, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και ο σύζυγός της.

Η 32χρονη Κέιτι Χιλ των Δημοκρατικών είναι η πρώτη γυναίκα πολιτικός στις ΗΠΑ που περνάει από εξεταστική επιτροπή για θέματα ηθικής τάξης.

Σε επιστολή που έστειλε στην επιτροπή, ομολογεί πως γνώριζε ότι η προ διετίας «τριπλή σχέση» με την 22χρονη ήταν «απρεπής», αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι είχε εξωσυζυγική σχέση και με τον άνδρα κορυφαίο στέλεχος του επιτελείου της Γκράχαμ Κέλι, όπως έγραψαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο αποκάλυψε ο εν διαστάσει σύζυγος της Χιλ, Κένι Χέσλεπ, μιλώντας στην ιστοσελίδα των συντηρητικών RedState, που δημοσίευσε και φωτογραφία των γυναικών να φιλιούνται.

Η γερουσιαστής μπρούμυτα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο άνδρας της το 2016 σε φόρουμ συζήτησης στο Reddit, ρωτώντας άλλους χρήστες εάν ήθελαν να «μοιραστούν» τη γυναίκα του.

Ο Χέσλεπ υποστήριξε στην «Daily Mail» ότι μπορούσε να ανεχτεί το γεγονός ότι η γερουσιαστής είχε γυναίκα ερωμένη, αλλά όχι ότι είχε εραστή, αναφερόμενος στον Κέλι.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, βλέπουμε την ξανθιά γερουσιαστή δίχως να φορά τίποτα να χτενίζει τα μαλλιά της βοηθού της, Μόργκαν (Morgan Desjardins).

Η γερουσιαστής με τον σύζυγό της, που την έκανε «βούκινο» επειδή ενώ συμμετείχε στο «τρίο» με τη βοηθό, ένιωσε προσβεβλημένος όταν υποψιάστηκε ότι υπήρχε και άνδρας εραστής στο… μπέρδεμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ο Τραμπ δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα πρόστιμα 454 εκατ. δολαρίων που του επιβλήθηκαν» λένε οι δικηγόροι του

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr