ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ εξέφρασε την ανησυχία του την Παρασκευή για τις πληροφορίες ότι ρωσικά στρατιωτικά οχήματα έχουν διασχίσει τα σύνορα και έχουν περάσει στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπογραμμίζοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να έχει «πολύ σοβαρές» συνέπειες.
«Είμαι πολύ ανήσυχος από τις πληροφορίες ότι ρωσικά στρατιωτικά οχήματα ίσως να πέρασαν τα σύνορα σήμερα το πρωί… Εάν ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό ή οχήματα βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία, πρέπει να αποσυρθούν αμέσως αλλιώς οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές» είπε στους δημοσιογράφους στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφερόμενος προφανώς σε πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης.
Η αλήθεια είναι ότι στο twitter έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες, κυρίως από Βρετανούς ανταποκριτές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δείχνουν ρωσικά στρατιωτικά οχήματα μέσα στην Ουκρανία. Αυτό, ωστόσο, πρέπει και να αποδειχτεί.























































