ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ εξέφρασε την ανησυχία του την Παρασκευή για τις πληροφορίες ότι ρωσικά στρατιωτικά οχήματα έχουν διασχίσει τα σύνορα και έχουν περάσει στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπογραμμίζοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να έχει «πολύ σοβαρές» συνέπειες.
«Είμαι πολύ ανήσυχος από τις πληροφορίες ότι ρωσικά στρατιωτικά οχήματα ίσως να πέρασαν τα σύνορα σήμερα το πρωί… Εάν ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό ή οχήματα βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία, πρέπει να αποσυρθούν αμέσως αλλιώς οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές» είπε στους δημοσιογράφους στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφερόμενος προφανώς σε πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης.
Η αλήθεια είναι ότι στο twitter έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες, κυρίως από Βρετανούς ανταποκριτές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δείχνουν ρωσικά στρατιωτικά οχήματα μέσα στην Ουκρανία. Αυτό, ωστόσο, πρέπει και να αποδειχτεί.























































