Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ στέλνει στρατό στο Μεξικό για πόλεμο κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Τραμπ στέλνει στρατό στο Μεξικό για πόλεμο κατά των καρτέλ ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε την αποστολή Αμερικανικού στρατού στο Μεξικό, για να «διεξάγει πόλεμο» στα καρτέλ των ναρκωτικών, μετά τον θάνατο εννέα μελών οικογένειας μορμόνων στα σύνορα με τις ΗΠΑ από πυρά συμμοριών.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, ότι η χώρα του είναι «έτοιμη, πρόθυμη και ικανή να εμπλακεί και να κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά».

Όπως ανέφερε σε άλλο tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ «μια θαυμάσια οικογένεια και φίλοι από τη Γιούτα βρέθηκαν ανάμεσα στα πυρά δύο απάνθρωπων καρτέλ ναρκωτικών, οι οποίοι πυροβολούσαν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα πολλοί σπουδαίοι Αμερικανοί πολίτες να σκοτωθούν, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών και μερικοί αγνοούνται».

Συνεχίζοντας δε τις αναρτήσεις του, συμπληρώνει, ότι «εάν το Μεξικό χρειάζεται ή ζητήσει βοήθεια για να καθαρίσει από αυτά τα τέρατα, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να συμμετάσχουν και να κάνουν τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο σπουδαίος, νέος Πρόεδρος του Μεξικού, έχει κάνει προτεραιότητά του αυτό το μεγάλο ζήτημα, αλλά τα καρτέλ έχουν γίνει τόσο μεγάλα και ισχυρά, ώστε να χρειάζεστε έναν στρατό για να νικήσετε έναν στρατό!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr