ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδίκασε κατηγορηματικά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα, ώστε να σταματήσει η καταστολή εναντίον των διαδηλωτών στη χώρα του, όπου 32 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
«Απευθύνω έκκληση στη Διαμερικανική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CIDH), στον ΟΗΕ για να καταγγείλουν και να σταματήσουν αυτή τη σφαγή των αυτοχθόνων αδελφών μας που ζητούν την ειρήνη, τη δημοκρατία και τον σεβασμό της ζωής με διαδηλώσεις στους δρόμους», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έβο Μοράλες.
«Μετά το πραξικόπημα, έχουμε ήδη 30 νεκρούς, η σφαγή αυτή είναι μέρος μιας γενοκτονίας που είναι σε εξέλιξη μέσα στην αγαπημένη μας Βολιβία», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας από το Μεξικό, όπου του έχει δοθεί πολιτικό άσυλο.
«Αυτοί σκοτώνουν τους αδελφούς και τις αδελφές μας», πρόσθεσε.
Την Τετάρτη, η μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας, Ζανίνε Άνιες έστειλε στο κοινοβούλιο νομοσχέδιο για τη διοργάνωση νέων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών, ένα μήνα μετά τις προεδρικές εκλογές της 20ης Οκτωβρίου που σήμαναν την έναρξη βίαιων διαδηλώσεων.
Αν το νομοσχέδιο εγκριθεί, θα ακυρώσει την ψηφοφορία της 20ης Οκτωβρίου και θα επιτρέψει τη συγκρότηση ενός νέου ανώτατου εκλογικού δικαστηρίου, ώστε να διεξαχθούν νέες εκλογές το προσεχές διάστημα.























































