Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση στο Λονδίνο

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση στο Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου στη Βρετανική πρωτεύουσα, την Παρασκευή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμη.

Το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι ένας από τους οπαδούς του διέπραξε την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο την Παρασκευή.

Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμη, καθώς και τον θάνατο του φερόμενου ως δράστη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι ήταν πρώην κρατούμενος καταδικασμένος για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήταν ο 28χρονος Ουσμάν Καν που έμενε στην περιοχή του Στάφορντσάιρ.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2012 για τρομοκρατικά αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο δράστης, που έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας, είχε αφεθεί ελεύθερος αφού συμφώνησε να φοράει το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή άλλου ατόμου στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr