ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κρατική συριακή εφημερίδα «Al Watan» έγραψε ότι ο επικεφαλής του Γραφείου Εθνικής Ασφαλείας της Συρίας, υποστράτηγος Αλί Μαμλούκ, συναντήθηκε την Πέμπτη με τους φύλαρχους των αραβικών φυλών της περιοχής του Καμισλί στην επαρχία Χασάκα της βορειοανατολικής Συρίας.
Η εφημερίδα, που επικαλείται κρατική πηγή ασφαλείας, έγραψε ότι στόχος του υποστράτηγου Μαμλούκ είναι να ενώσει τις αραβικές φυλές και να συνεργαστεί μαζί τους για να αποτρέψει μια περαιτέρω τουρκική προέλαση στα εδάφη τους στη βορειοανατολική Συρία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν συνολικά 30 φύλαρχοι από τις επαρχίες της Χασάκα, της Ντέιρ Αλ Ζουρ και της Ράκα.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προσπαθειών της συριακής κυβέρνησης να συμφιλιωθεί με τις αραβικές φυλές που συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς και τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).























































