ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς ΜακΚόνελ αποδοκίμασε με τον εντονότερο τρόπο το κατηγορητήριο σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη στη Γερουσία, εκτιμώντας ότι πλέον επαφίεται στους γερουσιαστές «να διορθώσουν» αυτό το λάθος.
Ο ΜακΚόνελ τόνισε ότι οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων διεξήγαγαν «την πιο βεβιασμένη, τη λιγότερο ολοκληρωμένη και την πιο άδικη έρευνα στη σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».
«Πρόκειται μακράν για τις πιο ανεπαρκείς βάσεις για παραπομπή που έχουν ψηφιστεί ποτέ.
»Μια πολιτική φράξια στη Βουλή των Αντιπροσώπων υπέκυψε στο κομματικό μίσος», σημείωσε και πρόσθεσε πως «η Γερουσία πρέπει να το διορθώσει αυτό», χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ «συνταγματικώς ανακόλουθες».
«Το καθήκον της Γερουσίας είναι ξεκάθαρο.
»Όταν έρθει η ώρα, πρέπει να το εκπληρώσει», συνέχισε ο γερουσιαστής από το Κεντάκι.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των Δημοκρατικών Τσακ Σούμερ, κατηγόρησε τον ΜακΚόνελ ότι τους εμποδίζει να καλέσουν τους μάρτυρες που επιθυμούν για να καταθέσουν.
«Ο ΜακΚόνελ προετοιμάζει την πιο βεβιασμένη, τη λιγότερο ολοκληρωμένη και την πιο άδικη διαδικασία καθαίρεσης στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ», αντέτεινε.
Ο Σούμερ υπενθύμισε ότι οι μάρτυρες που ζητά να κληθούν είναι υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, διορισμένα από τον ίδιο τον Τραμπ.
«Δεν είναι Δημοκρατικοί. Δεν γνωρίζουμε αν οι μαρτυρίες τους θα αθώωναν ή θα ενοχοποιούσαν τον πρόεδρο, όμως πρέπει να ακουστούν», επέμεινε ο γερουσιαστής από τη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με το MSNBC ο ΜακΚόνελ και ο Σούμερ πρόκειται να συναντηθούν για να συζητήσουν τη διαδικασία της δίκης στη Γερουσία.























































