Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συρία και Ρωσία ξεκινάνε έρευνες υδρογονανθράκων στη συριακή ΑΟΖ δίπλα στην Κύπρο

Συρία και Ρωσία ξεκινάνε έρευνες υδρογονανθράκων στη συριακή ΑΟΖ δίπλα στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συριακές και ρωσικές εταιρείες ξεκινάνε έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, ανακοίνωσε η Μπουθαΐνα Σαμπάν, σύμβουλος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Η συριακή ΑΟΖ είναι εξαιρετικά μικρή σε έκταση, ωστόσο, χρειάζεται στενή παρακολούθηση το όλο θέμα.

Δεν αποκλείεται οι ατιμώρητες έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ να έχουν ανοίξει την όρεξη και σε άλλους, που έχουν συμφέρον να υπονομεύσουν τον σχεδιασμό για ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης από τα κοιτάσματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η Σύρα προεδρική σύμβουλος έσπευσε να εξηγήσει ότι οι συριακές Αρχές είχαν στα σκαριά τις έρευνες στη συριακή ΑΟΖ εδώ και χρόνια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι καθυστέρησαν λόγω του πολέμου.

Ευχή όλων είναι Συρία και Ρωσία να τηρήσουν το Διεθνές Δίκαιο και να περιοριστούν αυστηρά στη συριακή ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr