Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταξίαρχος LNA: Μόλις λάβω διαταγή από τον Χαφτάρ θα θάψω Τούρκους και μισθοφόρους – Δεν θα γλιτώσει κανείς

Ταξίαρχος LNA: Μόλις λάβω διαταγή από τον Χαφτάρ θα θάψω Τούρκους και μισθοφόρους – Δεν θα γλιτώσει κανείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ταξίαρχος Αλ Μαμπρούκ αλ Γεζούι, διοικητής του δυτικού τομέα επιχειρήσεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δήλωσε ότι οι δυνάμεις του είναι «πλήρως προετοιμασμένες να θάψουν τους μισθοφόρους, τους Τούρκους και τον στρατιωτικό διοικητή τους στη λιβυκή γη».

Ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι δήλωσε το Σάββατο ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) είναι πλήρως ενήμερος για τις κινήσεις και τις ενέργειες των Σύρων μισθοφόρων που έφερε η Τουρκία στη δυτική Λιβύη, για να υποστηρίξουν την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, σημειώνοντας ότι μόλις λάβει εντολή από τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ «είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να τους θάψουμε στη λιβυκή γη και δεν θα αφήσουμε ούτε έναν να γλιτώσει».

«Ο στρατός του μανιακού σουλτάνου, που ξεβρακώθηκε στους δρόμους της χώρας του, δεν θα νικήσει στη Λιβύη», πρόσθεσε ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr