Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

600 πανέμορφες γυναίκες σε ένα χωριό ζητούν άνδρες!

600 πανέμορφες γυναίκες σε ένα χωριό ζητούν άνδρες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βραζιλία, Νόιβα ντε Κορντέιρο,

Με περισσότερες από 600 γυναίκες κατοίκους και κανέναν άντρα, μόνο παράλογη δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τη δίψα που έχουν οι Βραζιλιάνες που μένουν στο Νόιβα ντο Κορντέιρο να βρουν άντρες!

Στην απόγνωσή τους επάνω οι γυναίκες του μικρού χωριού της νοτιοανατολικής Βραζιλίας απηύθυναν έκκληση για όσα αρσενικά τολμούν να ζήσουν σε ένα «γαλατικό» χωριό του γυναικείου φύλου να ταξιδέψουν προς τα εκεί.

Οι περισσότερες από τις Βραζιλιάνες που ζουν στο Νόιβα ντο Κορντέιρο είναι νεαρές μέχρι 35 ετών, ενώ πολλές από αυτές είναι ανύπαντρες.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι νεαρές υπάρξεις στο μικρό χωριό της Βραζιλίας δεν αποτελούν το μόνο που θα πρέπει να απασχολήσει τους ενδιαφερόμενους.

Από τις 600 γυναίκες ένας σημαντικός αριθμός είναι παντρεμένες με παιδιά, αλλά οι σύζυγοί τους έχουν αφήσει το χωριό για να βρουν μεροκάματο, επιστρέφοντας σε αυτό μόλις λίγα σαββατοκύριακα το χρόνο.

Αποτέλεσμα είναι να έχει επικρατήσει πλέον ο… νόμος του θηλυκού, με τα πάντα να γίνονται βάσει των κανόνων που οι γυναίκες έχουν υιοθετήσει.

Οι ίδιες πάντως, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσουν τους ενδιαφερόμενους και να μην τους αποτρέψουν να σπεύσουν στο χωριό τους, τονίζουν ότι η ζωή εκεί είναι υπέροχη, ότι μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και ότι έχουν τον ελεύθερο χρόνο για να κάνουν όλα όσα τους αρέσουν…

vrazilia

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Βραζιλία: Πάνω από 900 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών

«Βράζει» η Βραζιλία – Τρελός καύσωνας: Τα θερμόμετρα στο Ρίο έδειξαν 58,5°C

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr