ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν βρίσκει κουβέντα να πει για την τουρκική εισβολή στη Λιβύη – Άλλοι του φταίνε

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν βρίσκει κουβέντα να πει για την τουρκική εισβολή στη Λιβύη – Άλλοι του φταίνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εξευτελισμός του ΝΑΤΟ, που πολύ ορθά έχει αναδείξει ο Εμανουέλ Μακρόν, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, με τον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας να μη βρίσκει κουβέντα να πει για την εισβολή της Τουρκίας στη Λιβύη με χιλιάδες τζιχαντιστές, παρά μόνο να κατηγορεί τη Ρωσία ξέρει, λέγοντας βεβαίως τη μισή αλήθεια, διότι και για τη λιβυκή κρίση, όπως και τη συριακή, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η Τουρκία με τους νεο-οθωμανικούς σχεδιασμούς της.

Την επικινδυνότητα της κατάστασης στη Λιβύη υπογράμμισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στην τοποθέτησή του μία ημέρα πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας.

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε:

«Η κατάσταση στη Λιβύη παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη και δύσκολη.

»Ανησυχούμε βαθύτατα σχετικά με τις αναφορές τους μαζικούς τάφους» και τόνισε την ανάγκη για πολιτική διαπραγμάτευση ως προς την ειρηνευτική διαδικασία εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξη της βορειοατλαντικής συμμαχίας στις προσπάθειες των οποίων ηγούνται τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ εξέφρασε τέλος την ανησυχία του «για την αυξανόμενη ρωσική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο γενικότερα, στη Συρία αλλά και στη Λιβύη βεβαίως».

Η συμμαχία Ελλάδας – Γαλλίας θα δώσει τη λύση και αυτός ο φιλότουρκος αστειάνθρωπος, ο Στόλτενμπεργκ, θα βρεθεί εκτεθειμένος ως χρήσιμος ηλίθιος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr