ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στη Χαβάη: Λάβα απειλεί να κάψει ένα ολόκληρο χωρίο

Συναγερμός στη Χαβάη: Λάβα απειλεί να κάψει ένα ολόκληρο χωρίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λάβα από το πιο ενεργό ηφαίστειο της Γης, Κιλαουέα, απειλεί να κάψει ένα ολόκληρο χωριό στη Χαβάη, καθώς κυλάει προς την κατοικημένη περιοχή απειλώντας τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.

Συναγερμό έχει σημάνει το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Χαβάης που προειδοποιεί ότι η λάβα θα φτάσει στα πρώτα σπίτια σε πέντε με επτά ημέρες, αν συνεχίσει τη σταθερή πορεία της μέσα από τις σχισμές της γης.

Η αραιοκατοικημένη περιοχή την οποία απειλεί η λάβα από το ηφαίστεια είχε, μάλιστα, χτυπηθεί πριν από ένα μήνα από την τροπική καταιγίδα Ιζέλ.

Ωστόσο, οι αρχές της Χαβάης δεν έχουν απευθύνει μέχρι στιγμής έκκληση στους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους, τονίζοντας πως θα το κάνουν όταν η λάβα απέχει επιβεβαιωμένα πέντε ημέρες από την κατοικημένη περιοχή Πούνα του νησιού.

Σημειώνεται ότι το Κιλαουέα θεωρείται ως το πιο επικίνδυνο ηφαίστειο στις ΗΠΑ. Το 2011, η λάβα από το ηφαίστειο κατέστρεψε πολλά σπίτια στην περιοχή Καλαπάνα.

http://youtu.be/bL1E4YtgkgU

http://youtu.be/ODcnOBlCp1I

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr