ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σύνοδος Κορυφής,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος,Εμανουέλ Μακροόν, για το αποτέλεσμα της Συνόδου της ΕΕ.
Όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, η συμφωνία που επιτεύχθηκε για το σχέδιο ανάκαμψης είναι για την Ευρωπαϊκή Ένωση «η σημαντικότερη στιγμή μετά τη δημιουργία του ευρώ».
Η συμφωνία αυτή ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι ο καρπός «δουλειάς τριών ετών μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.
Ο Μακρόν δήλωσε επίσης ότι θα ήθελε η ΕΕ να εργαστεί για την επιβολή ενός ψηφιακού φόρου σε επίπεδο ΕΕ στις μεγάλες πολυεθνικές τεχνολογίας.
Επισήμανε ότι εξετάζει έναν ψηφιακό φόρο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρόμοιο με τον ψηφιακό φόρο που η Γαλλία έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να επιβάλει φέτος.






















































