Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά 8 μονάδες

Δημοσκόπηση: Ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά 8 μονάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν προηγείται του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες σε ό,τι αφορά τη στήριξη μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, και ο πρώην αντιπρόεδρος φαίνεται να έχει σημαντικό πλεονέκτημα μεταξύ των αναποφάσιστων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μεταξύ 15 και 21 Ιουλίου, το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων δήλωσαν ότι θα στήριζαν τον Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ενώ το 38% θα ψήφιζε τον Ρεπουμπλικάνο Τραμπ.

Το υπόλοιπο 16% των ερωτηθέντων είναι είτε αναποφάσιστο, είτε σχεδιάζει να ψηφίσει υποψήφιο άλλου κόμματος ή να μην προσέλθει καν στις κάλπες.

Οι προεκλογικές εκστρατείες του Μπάιντεν και του Τραμπ έχουν επικεντρώσει μεγάλο μέρος του χρόνου τους στο να προσελκύσουν αυτή την τρίτη ομάδα δυνητικών ψηφοφόρων, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα σε μια αμφίρροπη εκλογική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr