ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 11χρονος Μουσουλμάνος μαθητής στη Γερμανία απείλησε να αποκεφαλίσει την καθηγήτριά του, φέρνοντας μνήμες από το τραγικό περιστατικό με τον Γάλλο καθηγητή Σαμουέλ Πατί πριν από περίπου ένα μήνα στο Παρίσι.
Ο μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο προάστιο του Βερολίνου, Σπαντάου, εξαπέλυσε την απειλή του, απαντώντας στην καθηγήτριά του, πως «θα υπήρχαν συνέπειες αν οι γονείς του δεν κατάφερναν να παρευρεθούν σε μια ζωτικής σημασίας συνάντηση με τους καθηγητές», σύμφωνα με πληροφορίες του Tagesspiegel.
«Αν αυτό συμβεί σε περίπτωση που οι γονείς μου δεν εμφανιστούν, τότε θα σου κάνω το ίδιο με αυτό που έκανε το αγόρι στον καθηγητή στο Παρίσι» είπε ο 11χρονος, σκορπίζοντας τρόμο και προβληματισμό.
Προηγουμένως, ο ίδιος μαθητής είχε αναφέρει, στη διάρκεια της τήρησης ενός λεπτού σιγής για τον Πατί, πως «επιτρέπεται να σκοτώσεις κάποιον που προσβάλει τον Προφήτη, είναι κάτι φυσιολογικό».
Στη συνέχεια, όταν ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε τους γονείς του παιδιού για να τους ενημερώσει για τις απειλές, η μητέρα του ανέφερε πως ούτε εκείνη, αλλά ούτε κι ο πατέρας του, έχουν εξτρεμιστικές απόψεις, τις οποίες επιχείρησαν να του μεταδώσουν.























































