ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Είναι κρίμα, ότι μετά από μια τέτοια κρίση, η κατάρα της Μεταπολίτευσης -δηλαδή ότι όποιος ήταν αντιπολίτευση έταζε λαγούς με πετραχήλια και όταν κυβερνούσε μετά έλεγε ότι παρέλαβε καμμένη γη- συνεχίζει να υπάρχει από έναν νέο άνθρωπο, 40 ετών, όπως είναι ο κ. Τσίπρας“.
Με αυτά τα λόγια η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε τις εξαγγελίες Τσίπρα από την ΔΕΘ που τόνισε ότι στην Θεσσαλονίκη είπε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είπε στο Κόμο.
«Εκεί, είπε ότι δεν θα επιστρέψουμε στην πολιτική των ελλειμμάτων, αλλά αυτά που εξήγγειλε χθες ήταν επιβεβαίωση της πολιτικής των ελλειμμάτων. Θα πάμε σε ένα έλλειμμα περίπου 12-15 δισ. ευρώ” υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Ντόρα Μπακογιάννη όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “η ευθύνη η δική μας είναι πολύ μεγάλη. Κάποιοι από εμάς, έχουν μια υποχρέωση να πουν ανοιχτά στον κόσμο τι θα μας περιμένει αν αύριο το πρωί γίνει αυτή η κυβερνητική αλλαγή. Στη δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θα έρθει κάποιος άλλος (αν φύγει η κυβέρνηση). Το κόστος, όμως, είναι πολύ μεγάλο – το κόστος προσαρμογής μεταξύ του αιθεροβάμονος και του ρεαλιστή”.























































