Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία -η «σύμμαχος» της Δύσης- θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η Τουρκία -η «σύμμαχος» της Δύσης- θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία έχει στόχο να προχωρήσει σε εγχώρια παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της Covid-19, δήλωσε την Τρίτη ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο αυτό, πριν αρχίσει να εμβολιάζει τους πολίτες της, και ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενημέρωσε χθες, Δευτέρα, το προεδρικό συμβούλιο πως όλα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

«Ο στόχος αυτής της συνεργασίας δεν είναι μόνο ο εφοδιασμός με εμβόλια, αλλά … για να παράγεται το εμβόλιο αυτό και στην Τουρκία», πρόσθεσε.

Ο Τσαβούσογλου έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας δίπλα στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Σότσι, ρωσικό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr