Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδοι Συρίας: Το Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο τον λαό μας!

Κούρδοι Συρίας: Το Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο τον λαό μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μαζική αποστολή email οι Κούρδοι της Συρίας ενημερώνουν την ελληνική κοινή γνώμη για την επίθεση που δέχεται ο κουρδικός λαός από το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Το email συνοδεύεται και από βίντεο με τους Κούρδους πρόσφυγες να εκλιπαρούν στα τουρκικά σύνορα να τους αφήσουν οι Τούρκοι στρατιώτες να περάσουν σε τουρκικό έδαφος για να σωθούν από το Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο είναι των προηγούμενων ημερών, γιατί το Σάββατο η Τουρκία άνοιξε τα σύνορα και μέχρι στιγμής 45.000 Κούρδοι κυνηγημένοι από το Ισλαμικό Κράτος τα έχουν περάσει.

Διαβάστε το κείμενο – ανακοίνωση των Κούρδων:

Για μία ακόμη φορά, και συγκεκριμένα από τις 15/9/2014, το καντόνι του Κόμπανι στη Συρία δέχεται ανηλεείς επιθέσεις και από τις τρεις πλευρές του. Οι επιτιθέμενοι δεν επιθυμούν απλά να καταλάβουν κάποια χωριά ή πόλεις. Στόχος τους είναι ο λαός μας και η ελεύθερη βουλησή του, η ζωή και η ασφάλειά του -ειδικά μετά την ανακοίνωση της υποτιθέμενης ίδρυσης ενός Ισλαμικου Χαλιφάτου εκ μέρους της οργάνωσης του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους (IS), το οποίο φτιάχνει χάρτες με αυθαίρετο τρόπο και διασχίζει ανενόχλητο τα διεθνή σύνορα μεταξύ Συρίας και Ιράκ.

Η βάρβαρη οργάνωση IS είναι ένα καρκίνωμα που πρέπει να σταματηθεί και να ξεριζωθεί, εξαιτίας των τρομοκρατικών στόχων του και των χωρίς όρια επιθυμιών του. Δεν έχει κανένα εθνικό ή θρησκευτικό περιορισμό όταν εξαπολύει πυραύλους και χειροβομβίδες σε πολίτες και χωριά. Τέτοιες πράξεις δείχνουν μια εγκληματική νοοτροπία και βαρβαρότητα, που όμοιά της ελάχιστοι λαοί στον κόσμο έχουν βιώσει. Οι εγκληματίες του IS στοχεύουν πολίτες, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους. Και επιτίθενται σε κατοικημένες περιοχές με κάθε είδους όπλα, στοχεύοντας ειδικά τις περιοχές μας.

Εμείς, τα μέλη της Εκτελεστικού Σώματος του καντονίου του Κόμπανι, καλούμε όλα τα κράτη του κόσμου, με επικεφαλής τον ΟΗΕ, και ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία, να σταθούν δίπλα στο λαό του Κόμπανι, που ζει ειρηνικά και έχει κάνει την περιοχή του καταφύγιο αμέτρητων προσφύγων της Συρίας, προερχόμενων από πολλές εθνότητες και θρησκείες, και να τον στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να αντισταθεί και να νικήσει την τρομοκρατική οργάνωση του IS, που αποτελεί απειλή για όλες τις χώρες και όλους τους λαούς και τις δημοκρατικές τουςπεποιθήσεις.

Κόμπανι, 16/9/2014
Το Εκτελεστικό Σώμα του καντονίου του Κόμπανι – Συρία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr