Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πιλότος F-16 από τα Εμιράτα που στέλνει στην κόλαση τους τζιχαντιστές

Η πιλότος F-16 από τα Εμιράτα που στέλνει στην κόλαση τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρώτη γυναίκα πιλότος μαχητικού αεροσκάφους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Μάριαμ αλ Μανσούρι (Mariam Al Mansouri), 35 ετών, συμμετέχει στις αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε επίσημα ο πρέσβης των ΗΑΕ στις ΗΠΑ, Γιουσέφ Αλ Οταΐμπα (Yousef Al Otaiba).

Η επισμηναγός Μάριαμ αλ Μανσούρι όχι μόνο πιλόταρε ένα μαχητικό αεροσκάφος, αλλά ηγήθηκε μιας μοίρας της πολεμικής αεροπορίας των Εμιράτων που συμμετείχε στις επιδρομές την Τρίτη.

Η Μάριαμ αλ Μανσούρι, 35 ετών, πετάει με ένα F-16 και σύμφωνα με τον πρέσβη, “θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος”. Μάλιστα ο πρέσβης έσπευσε να υπογραμμίσει ότι είναι μια εξαιρετική πιλότος. Βεβαίως όλο αυτό, εύκολα το αντιλαμβάνεται κανείς, πέρα από πραγματικό γεγονός, είναι και μια προσπάθεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που δεν φημίζονται για τον φιλελευθερισμό τους, να περάσουν μια δυτική – πολιτισμένη εικόνα στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

mansouri-1

Η Μάριαμ αλ Μανσούρι έχει πολλές φορές υπερασπιστεί από δημόσια βήματα το δικαίωμα των γυναικών στα Εμιράτα να υπηρετούν την χώρα τους, χωρίς να εξαιρούνται οι ένοπλες δυνάμεις.

«Ο άνδρας και η γυναίκα έχουν το δικαίωμα να εντάσσονται σε όλους τους τομείς (…) προκειμένου να ανέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο» είχε δηλώσει πρόσφατα στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Άμπου Ντάμπι.

Η νεαρή γυναίκα, που έχει αποφοιτήσει το 2007 από τη Σχολή των Ενόπλων Δυνάμεων Χαλίφα μπιν Ζάγιεντ, τονίζει ότι «έχει αναλάβει από μόνη της προκλήσεις με στόχο να βελτιώσει τις ικανότητές της» και να επιβληθεί στους άνδρες συναδέλφους της.

Ωστόσο, η ιδέα ότι τους βομβαρδίζει μια γυναίκα, με κίνδυνο να μην πάνε στον Παράδεισο, έχει εξοργίσει τους τζιχαντιστές. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρόσωπο ενός εγκληματία. Αποτυπώστε το στη μνήμη σας έως εκείνη να τιμωρηθεί» απείλησε ένας υπέρμαχος του Ισλαμικού Κράτους στο twitter.

Σύμφωνα με τους φανατικούς μουσουλμάνους, εάν στη μάχη τους σκοτώσει γυναίκα, τότε χάνουν όλα τα προνόμια του Παραδείσου, ξέρετε τα πιλάφια, τις παρθένες κτλ… Με άλλα λόγια, κάνει κόλαση όχι μόνο αυτή τη ζωή τους αλλά και την επόμενη…

mansouri-2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον ηγέτη της τρομοκρατικής Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη

Οι Κούρδοι (SDF) συνέλαβαν 38 μέλη του Ισλαμικού Κράτους στη Β/Α Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr