ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρωσία, Τζο Μπάιντεν,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελβετία είναι η πιθανότερη χώρα για να φιλοξενήσει μια ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του, του Τζο Μπάιντεν, γράφει η ρωσική εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.
Ο Μπάιντεν, που τον περασμένο Μάρτιο χαρακτήρισε «αδίστακτο» τον Πούτιν, με αποτέλεσμα η Μόσχα να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της για διαβουλεύσεις, έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να τον συναντήσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη.
Το Κρεμλίνο λέει ότι εξετάζει την πιθανότητα μιας συνόδου κορυφής.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Σεργκέι Λαβρόφ και Άντονι Μπλίνκεν, πρόκειται να συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα στην Ισλανδία και αναμένεται ότι θα συζητήσουν τις προετοιμασίες για μια πιθανή σύνοδο κορυφής.
Τον περασμένο μήνα η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Μπάιντεν πρότεινε να συναντηθεί με τον Πούτιν στις 15-16 Ιουνίου σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα.























































