ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα παραδέχθηκε την Τρίτη ότι υπάρχουν θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) που η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει.
Ανέφερε δε στον Βρετανό οικοδεσπότη του σόου ότι μπορεί να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα λέει – λέγοντας ότι υπήρχαν «μερικά πράγματα» που δεν μπορούσε να πει στον «αέρα», χωρίς να ξέρει κανείς αν σοβαρολογούσε ή όχι…
Το τελευταίο διάστημα, ο στρατός των ΗΠΑ και το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που έχουν καταγράψει και αναλύσει, τα οποία εικονίζουν ATIA να πετούν πάνω από πολλές περιοχές του πλανήτη, συχνά παρεμποδίζοντας το έργο των στρατιωτικών αεροσκαφών και δορυφόρων.
Το Πεντάγωνο, μάλιστα, έχει προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση έκθεσης για τις θεάσεις ΑΤΙΑ, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί τον επόμενο μήνα.
Μιλώντας για το φαινόμενο στο The Late Late Show του Τζέιμς Κόρντεν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος διέψευσε ότι υπάρχει απόρρητος χώρος όπου φυλάσσονται εξωγήινοι και διαστημικά σκάφη.
Ο κ. Ομπάμα διηγήθηκε τις πρώτες μέρες της προεδρίας του όταν έθεσε το θέμα των UFO σε αξιωματούχους.
«Ήμουν στο στυλ “υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και διαστημόπλοια;”» ανέφερε χαριτολογώντας.
«Έκαναν λίγη έρευνα … και η απάντηση ήταν “Όχι”» πρόσθεσε.
«Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα», είπε ο Ομπάμα.
«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα» επισήμανε ο πρώην πρόεδρος.
«Πιστεύω λοιπόν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την προσπάθειά τους να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα» συνέχισε.























































