ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξένοι στην ίδια τους την χώρα μετατρέπονται σιγά σιγά οι Βρετανοί.
Ισλαμιστές πέταξαν έξω από το λεωφορείο ζευγάρι Λονδρέζων με την μικρή τους κόρη επειδή τραγουδούσαν το “βλάσφημο” τραγούδι που ακούγεται στο καρτούν… Πέππα το γουρουνάκι!!!
Επειδή το γουρούνι είναι απαγορευμένο στο Ισλάμ οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το ζώο είναι βλάσφημο.
Όλα συνέβησαν όταν ο Νικ Μπαρνσφιλντ και η γυναίκα του Σάρα Κλιβς, μαζί με την 15 μηνών κόρη τους, που βρίσκονταν στο λεωφορείο της γραμμής Σέφιλντ -Ντονκάτσερ, άρχισαν να λένε στην μικρή το τραγουδάκι από το γνωστό καρτούν Πέππα το γουρουνάκι, γιατί έκλαιγε και ήθελαν να την ηρεμήσουν.
Τότε σηκώθηκε μια φανατική μουσουλμάνα, που φορούσε νιτσάμπ, και της είπε ότι είναι ρατσιστικό αυτό που κάνει μπροστά της(;) και απαίτησε να κατέβουν από το λεωφορείο.
Μάλιστα και ο οδηγός του λεωφορείου τους είπε να ησυχάσουν, ωστόσο τους επεσήμανε ότι θα ήταν καλύτερο για αυτούς να βγουν από το λεωφορείο.
Όπως και έκαναν, ωστόσο όπως δηλώνουν στην Daily Mail, το όλο επεισόδιο ήταν εξευτελιστικό για τους ίδιους και την χώρα τους.























































