ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βρετανία, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Μάντσεστερ, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Μπόλτον, Παιδιά, Τζιχαντιστές,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για να μην πέφτετε από τα σύννεφα, δείτε πως περνά η ισλαμική προπαγάνδα των τζιχαντιστών σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα όπως η Βρετανία.
Το βίντεο που το έχουν γυρίσει και το έχουν ανεβάσει οι ίδιοι οι Βρετανοί τζιχαντιστές, δείχνει μουσουλμάνους μαθητές να περιδιαβαίνουν τους δρόμους του Μπόλτον, ενός μικρού δήμου στο Μάντσεστερ.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ντυμένοι με ισλαμικές ενδυμασίες που προβλέπονται από την Σαρία.
Με την παρότρυνση των δασκάλων τους που είναι σαν ιμάμηδες, φωνάζουν συνέχεια και δυνατά: “Allah Akbar” δηλαδή ο “Αλλάχ είναι μεγάλος”.
Είναι η φράση που λένε οι τζιχαντιστές πριν αποκεφαλίσουν τους αλλόθρησκους.
Το Μπόλτον είναι ένας δήμος 140.000 κατοίκων με το 15% του πληθυσμού να είναι ασιατικής καταγωγής.
Μόλις το 8,6% του πληθυσμού δηλώνουν μουσουλμάνοι και παρόλα αυτά αυτή η μικρή μειοψηφία του πληθυσμού δηλώνει το βροντερό παρών σαν να είναι η πλειοψηφία.
Και μάλιστα δεν γίνεται σε μια τυχαία περίοδο.
Το βίντεο ανέβηκε τον Ιούλιο, στο αποκορύφωμα της αιματηρής δράσης του Ισλαμικού Κράτους στην Μέση Ανατολή.
Είναι σίγουρα εικόνες που δεν ταιριάζουν στην Ευρώπη.























































