ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισπανική κυβέρνηση ζήτησε τη Δευτέρα επισήμως από το Συνταγματικό Δικαστήριο να κηρύξει παράνομο το δημοψήφισμα που σχεδιάζει η Καταλονία για την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι με δήλωσή του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
«Ούτε ο στόχος ούτε η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι συμβατοί με το ισπανικό σύνταγμα», δήλωσε ο Ραχόι αφού ο πρόεδρος της βορειοανατολικής περιφέρειας της Ισπανίας προκήρυξε το δημοψήφισμα για τις 9 Νοεμβρίου.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε σκληρούς όρους για να καταγγείλει την πρωτοβουλία της Καταλονίας, χαρακτηρίζοντάς την «δημαγωγική» και «αντιδημοκρατική».























































