ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, Ισλαμικό Κράτος, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φυλακισμένος Κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν διεμήνυσε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες με την Άγκυρα θα τερματιστούν, αν επιτραπεί στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να διαπράξουν σφαγή στην κουρδική πόλη Κομπάνι, στη συροτουρκική μεθόριο.
“Εάν αυτή η απόπειρα σφαγής επιτύχει το στόχο της, η (ειρηνευτική) διαδικασία θα τερματιστεί”, δήλωσε ο Οτσαλάν, ηγέτης του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα αντιπροσωπεία κουρδικού κόμματος που τον επισκέφθηκε χθες στη φυλακή.
“Καλώ οποιονδήποτε στην Τουρκία που δεν θέλει η διαδικασία αυτή και το ταξίδι προς τη δημοκρατία να καταρρεύσουν να αναλάβει την ευθύνη του στο Κομπάνι”, δήλωσε ο Οτσαλάν.























































