ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βία και οι διαδηλώσεις εξαπλώνονται στο Αφγανιστάν από τότε που οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο της χώρας. Οι διαμαρτυρίες εναντίον της κατάληψης των Ταλιμπάν εξαπλώθηκαν σε περισσότερες πόλεις την Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Καμπούλ, μεταδίδει η ινδική ειδησεογραφική ιστοσελίδα IndiaToday.
Μέσα στο χάος, αντιστασιακοί σκότωσαν πολλούς Ταλιμπάν και απελευθέρωσαν τρεις περιοχές από τον έλεγχό τους.
Οι δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης υπό τον Χάιρ Μουχάμαντ Ανταράμπι ισχυρίζονται ότι πέτυχαν την ανακατάληψη τριών περιοχών στην επαρχία Μπαγλάν (βόρεια της Καμπούλ) -της Πολ-ε-Χεσάρ, της Ντεχ Σαλάχ και της Μπανού- από τον έλεγχο των Ταλιμπάν.
Οι δυνάμεις αντίστασης προχωρούν τώρα προς άλλες περιοχές.
Είπαν ότι οι Ταλιμπάν «δεν ενήργησαν με το πνεύμα μιας γενικής αμνηστίας».
Το αφγανικό πρακτορείο ειδήσεων Asvaka ανέφερε ότι «πολλοί Ταλιμπάν σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν».
Η περιοχή Πολ-ε-Χεσάρ, η οποία φέρεται να ανακτήθηκε από τις τοπικές αντιστασιακές δυνάμεις την Παρασκευή, βρίσκεται στα βόρεια της Καμπούλ και είναι κοντά στην Κοιλάδα Παντζσίρ.
Είναι η Κοιλάδα Παντζσίρ από όπου η αφγανική αντίσταση συγκεντρώνει τις δυνάμεις της εναντίον των Ταλιμπάν.
























































