ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αλγερία θα φιλοξενήσει συνάντηση υπουργών Εξωτερικών των γειτονικών χωρών της Λιβύης στις 30 και 31 Αυγούστου.
Σκοπός της συνάντησης είναι να βοηθηθεί η Λιβύη σε μια ειρηνική πολιτική λύση στην κρίση της.
Θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Εξωτερικών επτά χωρών, συγκεκριμένα της Αλγερίας, της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Τυνησίας, του Σουδάν, του Τσαντ και του Νίγηρα.
Πηγές ανέφεραν στο Echorouk Online ότι εκπρόσωποι του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και της Αφρικανικής Ένωσης θα συμμετάσχουν επίσης στη συνάντηση.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Λίβυα υπουργός Εξωτερικών, Νάτζλα Μανγκούς, πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλγερινό ομόλογό της, Ραμτάνε Λαμάμρα, και συζήτησε τις προοπτικές για ειρηνική διευθέτηση της λιβυκής κρίσης.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών δήλωσαν ότι ένας διακανονισμός θα πρέπει να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Λιβύης.
«Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τις προοπτικές μιας ειρηνικής λύσης στη Λιβύη που να εκπληρώνει τις φιλοδοξίες του λιβυκού λαού και να διαφυλάσσει την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους», έγραψε ο Λαμάμρα στο Twitter.























































