ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Τσαβούσογλου και Μπλίνκεν συζήτησαν επίσης «τη συνεχιζόμενη συνεργασία» στο Αφγανιστάν και τις προσπάθειες «να διασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή εκκένωση των πολιτών, των συμμάχων και των εταίρων» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Νεντ Πράις.
«Συνομίλησα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τις κοινές προσπάθειες να διασφαλίσουμε μια ασφαλή και ομαλή εκκένωση από το Αφγανιστάν.
»Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ και πολύτιμος συνεργάτης στην περιοχή» ανέφερε σε tweet του μετά τη συνομιλία ο Μπλίνκεν.
























































