ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Καμπούλ, Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Πεντάγωνο, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο πολλών σημείων του αεροδρομίου της Καμπούλ, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός τους, τέσσερις ημέρες πριν από την οριστική αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών από το Αφγανιστάν.
«Σήμερα, τρία σημαντικά μέρη του στρατιωτικού τμήματος του αεροδρομίου της Καμπουλ εκκενώθηκαν από τους Αμερικανούς και είναι υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Εμιράτου», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Μπιλάλ Καρίμι.
«Τώρα, απομένει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος» στα χέρια των Αμερικανών, πρόσθεσε.
Ένας δεύτερος αξιωματούχος των Ταλιμπάν επιβεβαίωσε ότι το αεροδρόμιο ελέγχεται από τους Ταλιμπάν, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι διέψευσε τις πληροφορίες αυτές, λέγοντας ότι οι Ταλιμπάν δεν ελέγχουν κανένα σημείο του στρατιωτικού τμήματος του αεροδρομίου, ούτε τις πύλες του.
Άλλος υψηλόβαθμος διοικητής των Ταλιμπάν είπε ότι οι δυνάμεις τους έχουν πάρει θέση στο αεροδρόμιο και είναι έτοιμες να αναλάβουν τον έλεγχο, ακόμη και το Σαββατοκύριακο, μόλις αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις.
«Είναι απλώς θέμα λίγου ακόμη χρόνου», σημείωσε.























































