ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανική Μυστική Υπηρεσία: «Βρισκόμαστε σε κίνδυνο από τους τζιχαντιστές»

Αλβανική Μυστική Υπηρεσία: «Βρισκόμαστε σε κίνδυνο από τους τζιχαντιστές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αλβανική μυστική υπηρεσία (Shsh), ισχυρίζεται ότι η Αλβανία κινδυνεύει από τους τζιχαντιστές.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του το Βαλκανικό Περισκόπιο, σε σχετική αναφορά των Μέσων Ενημέρωσης στα Τίρανα, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχουν αναλάβει την παρακολούθηση των τζιχαντιστικών δικτύων και διατύπωσαν την άποψη ότι οι κίνδυνοι από τους τζιχαντιστές είναι εμφανείς.

Οι αναφορές σημειώνουν ότι οι ισχυρισμοί της αλβανικής μυστικής υπηρεσίας, σχετίζονται με τις πρόσφατες επιθέσεις που παρατηρήθηκαν σε ορισμένους πολιτικούς κύκλους και σε δημοσιογράφους με την τοποθέτηση ηλεκτρονικών κοριών στα γραφεία τους.

Είναι η πρώτη φορά -σχολιάζει το δημοσίευμα- που η Shsh αναφέρει ότι υπάρχουν κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της Αλβανίας από τον διεθνή τζιχάντ.

Ο διοικητής της Shsh, Βίσο Αγιάζι, μετά τις επιθέσεις των Μέσων Ενημέρωσης και ορισμένων πολιτικών προς την αλβανική μυστική υπηρεσία, με υποψίες τοποθέτησης των κοριών από αυτήν, αντέδρασε και δήλωσε ότι κάποιος άλλος καλύπτεται πίσω από αυτές τις ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για ανασύνταξη της Χαμάς – Φρένο από την Ουάσιγκτον σε νέα επιχείρηση

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχεται τη Δευτέρα 29/06 τον Υπουργό Άμυνας της Αλβανίας

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr