Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Δείτε τους τζιχαντιστές να ζούνε σαν βασιλιάδες!

Ισλαμικό Κράτος: Δείτε τους τζιχαντιστές να ζούνε σαν βασιλιάδες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πόλη Ράκα αποτελεί για το Ισλαμικό Κράτος την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών από την ημέρα που ανακηρύχθηκε η «ίδρυσή» του.

Πώς είναι η Ράκα όμως σήμερα, μήνες μετά την εγκατάσταση του Ισλαμικού Κράτους και της Σαρία; Πρόκειται για δύο «χαλιφάτα». Ένα της χλιδής για τους τζιχαντιστές και ένα της πραγματικής κόλασης για τον κόσμο που πεθαίνει στο δρόμο…

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Ράκα, σίγουρα δεν απηχούν κάτι διαφορετικό από τις δυτικές ανέσεις…

Σύμφωνα με αυτές, το χάσμα μεταξύ των φτωχών που έχουν αφεθεί στο έλεος του θεού και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους συνεχώς μεγαλώνει, με τους τελευταίους να ζουν μία ζωή γεμάτη ανέσεις και χλιδή στη λεηλατημένη πόλη της Ράκα.

Την ώρα που οι μισθοφόροι τζιχαντιστές παίρνουν αυξήσεις στους μισθούς τους και απολαμβάνουν λουκούλεια γεύματα, οι φτωχοί κάτοικοι της Ράκα έχουν μείνει να αναζητούν στα σκουπίδια το φαγητό τους, ενώ οι τιμές των καυσίμων, τα οποία διαχειρίζεται το Ισλαμικό Κράτος, έχουν ανάβει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Οι τυχεροί, είναι αυτοί που έχουν μείνει με κάποια ζώα και μπορούν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πεθάνουν από την πείνα.

raka_isis5

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο φαντάζονται ότι θα φτιάξουν τον παρανοϊκό τους κόσμο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, είναι οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτές εμφανίζονται μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να απολαμβάνουν τις ανέσεις τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία, με πανάκριβα γεύματα και πολυτελείς πισίνες.

raka_isis1

raka_isis2

Την ίδια ώρα οι τζιχαντιστές έχουν κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι γιατροί έχουν εγκαταλείψει τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα εξαθλιωμένοι πολίτες να αναζητούν υγειονομική περίθαλψη στην Τουρκία, με πολλούς από αυτούς να πεθαίνουν από τις κακουχίες και την έλλειψη νερού και τροφής καθ’ οδόν.

«Μόλις έφτασαν στην Ράκα, αυτομάτως έγιναν η ελίτ της πόλης» αναφέρει στο CBS πηγή μέσα από την πόλη, που υπό το φόβο του αποκεφαλισμού χρησιμοποιεί ψευδώνυμο al-Raqqawi. «Τους δόθηκαν μεγάλες βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ όλοι παραδέχονται ότι από την ημέρα που μπήκαν στη Ράκα, πήραν μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς τους» προσθέτει.

«Πρόσφατα μετά από έναν βομβαρδισμό τραυματίστηκαν πάρα πολλοί κάτοικοι, μεταξύ των οποίων και πολλοί στρατιώτες από το Ισλαμικό Κράτος. Αμέσως έφτασαν φορτηγά, πήραν τους τραυματίες τζιχαντιστές για να τους φροντίσουν και άφησαν τους υπόλοιπους να αργοπεθαίνουν από αιμορραγία στη μέση του δρόμου» αναφέρει με φρικιαστικές λεπτομέρειες.

Η πηγή μέσα από την πόλη της Ράκα παράλληλα προσθέτει ότι πολλά ανήλικα παιδιά, 14 και 15 χρονών αρπάζονται από τις οικογένειές τους για να εκπαιδευτούν με το ζόρι σε κέντρα των τζιχαντιστών και να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.

Αυτή η πληροφορία δυστυχώς επιβεβαιώνεται και από το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr