Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος: Πράκτορες φτιάχνουν προφίλ με τα στοιχεία σας με κάλυψη της κυβέρνησης

Σάλος: Πράκτορες φτιάχνουν προφίλ με τα στοιχεία σας με κάλυψη της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλος στις ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη ότι Αμερικανός μυστικός πράκτορας έφτιαξε προφίλ στο facebook από λογαριασμό ανυποψίαστου χρήστη.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε το όνομα και τις φωτογραφίες μιας γυναίκας χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, όπως γράφει η Washington Post.

H ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τις κινήσεις του πράκτορά της, λέγοντας ότι αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενός σχεδίου για να εντοπιστούν πιθανοί εγκληματικοί στόχοι.

Σύμφωνα δηλαδή με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ο μυστικός πράκτορας Τίμοθι Σίνιγκεν είχε το δικαίωμα να φτιάξει ψεύτικο προφίλ.

Δείτε τώρα τι είχε κάνει ο πράκτορας.

Είχε χρησιμοποιήσει το όνομα του λογαριασμού που είχε στο facebook η Σόντρα Αρκιέτ, δηλαδή το Sondra Prince.

Στην συνέχεια έκανε αιτήματα φιλίας σε κατάδικους και φυγάδες, ανέβαζε φωτογραφίες της και μάλιστα έφτασε στο σημείο να δημοσιεύει φωτογραφία που είχε με τον γιο της και την ανιψιά της, εκθέτοντάς τα σε απίστευτους κινδύνους.

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια με αφορμή την δίκη που είχε η Αρκιέτ για πιθανή εμπλοκή της σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών το 2010.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, μετά την ταλαιπωρία της, άσκησε μήνυση στον πράκτορα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το ζήτημα όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις καθώς από ότι φαίνεται η πρωτοβουλία του μυστικού πράκτορα δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση!

cia facebook 2

cia facebook 3

cia facebook

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ – Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές – Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει δεύτερο πρόγραμμα δανείων SAFE για αμυντικά έργα, σύμφωνα με πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr