ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δικαστήριο του Κεμπέκ στον Καναδά ήρε προσωρινά την επιμέλεια ενός 12χρονου από τον ανεμβολίαστο πατέρα του ο οποίος «αντιτίθεται στα υγειονομικά μέτρα» για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου αλλά αποκαλύφθηκε τώρα από την εφημερίδα Devoir.
Ο δικαστής έκρινε ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης «δεν ήταν προς το συμφέρον (του παιδιού) να έχει επαφές με τον πατέρα του εφόσον ο τελευταίος δεν έχει εμβολιαστεί και αντιτίθεται στα υγειονομικά μέτρα».
Ο πατέρας είχε ζητήσει αρχικά να παραταθεί η περίοδος κατά την οποία είχε τη γονική μέριμνα του γιου του μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου.
Ο δικαστής όμως αντί για αυτό του στέρησε όλα τα γονεϊκά δικαιώματά του μέχρι τον Φεβρουάριο, εκτός και αν αποφασίσει στο μεταξύ να εμβολιαστεί.
Ο δικαστής παρατήρησε ότι αποσπάσματα των αναρτήσεων του πατέρα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης τον έδειχναν «να αντιτίθεται στα εμβόλια και στα υγειονομικά μέτρα».
Για τον λόγο αυτό φαίνεται ότι το παιδί «δεν προστατεύεται πλήρως» από τον ιό, ενδεχομένως δε να έχει και μικρότερη προστασία δεδομένου ότι η παραλλαγή Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτατα στο Κεμπέκ.























































