ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας - Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με ανακοίνωση των αυτονομιστών του Ντονέτσκ ο ουκρανικός στρατός έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από την Mαριούπολη την πόλη με το έντονο ελληνικό στοιχείο.
Δεν είναι σαφές εάν οι άμαχοι χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινη ασπίδα, αλλά στα σημεία ελέγχου αναφέρονται συγκρούσεις.
Στην περιοχή αυτή, δυτικά του Ντονέτσκ, τμήμα Ουκρανών Εθνοφρουρών εμποδίζει την απομάκρυνση των κατοίκων, ενώ οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές δηλώνουν ότι είναι θέμα ωρών η «απελευθέρωση» του Ντονμπάς, που «με τη βοήθεια των ρωσικών δυνάμεων, έγινε ανεξάρτητο».
Τέσσερις καταρρίψεις ουκρανικών αεροσκαφών ανακοίνωσαν επίσης οι Ρωσόφωνοι αυτονομιστές, τα δύο ήταν τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ και τα άλλα Σουχόϊ, της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαμηνύει στο μεταξύ ότι δεν απειλούνται οι κάτοικοι της Ουκρανίας και ήδη ή ουκρανική αεράμυνα έχει εξουδετερωθεί.























































