ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λονδίνο, Τζιχαντιστές,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία διαδηλώτρια μόλις 10 χρονών από το Κουρδιστάν ήταν η αρχηγός της διαδήλωσης που έγινε το Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου.
Η μικρή δείχνοντας απίστευτη ωριμότητα και δυναμισμό έδινε το σύνθημα στους διαδηλωτές και τους εμψύχωνε να φωνάζουν ακόμα πιο δυνατά για την σφαγή στο Κομπάνι.
«Ποιοι είναι οι τρομοκράτες;Ποιος πουλάει τις γυναίκες για σκλάβες;» ρωτούσε η μικρή Αμαζόνα και το πλήθος απαντούσε μαζικά: Οι τζιχαντιστές.
Οι διαδηλωτές οι οποίοι κατεβαίνουν καθημερινά στο κέντρο του Λονδίνου ζητούν από τη βρετανική κυβέρνηση να εξοπλίσει το YPG , τη μονάδα προστασία των Κούρδων πολιτών που μάχονται στο Κομπάνι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους σφαγείς του ISIS.
Δείτε το βίντεο:























































