ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραυματίες τζιχαντιστές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Τραυματίες τζιχαντιστές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσότερο σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα μπορούσε να είναι. Όχι απλώς νοσηλεύει 700 τραυματίες τζιχαντιστές σε νοσοκομεία της Τουρκίας, τους σοβαρά τραυματισμένους τους βάζει σε αεροπλάνα και τους πάει στην Κωνσταντινούπολη, μην του πεθάνει κανένας… τζιχαντιστής.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και αναρτήθηκαν στο twitter το απόγευμα της Δευτέρας καταγγέλλεται ότι στις 18.00 τραυματίες τζιχαντιστές έφτασαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης για να μεταφερθούν για νοσηλεία.

Με τόσες αποδείξεις να δημοσιεύονται, νομίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί τις σχέσεις Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος.

airport-1 airport-2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr