ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αεροπλάνο της American Airlines, που εκτελούσε την πτήση Σαν Φρανσίσκο – Ντάλας, άρχισε να διαλύεται στον αέρα, τρομοκρατώντας τους επιβαίνοντες.
Οι επιβάτες δήλωσαν ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και οι τοίχοι του αεροσκάφους άρχισαν να εμφανίζουν ρωγμές.
Ένας από τους επιβάτες, ο Τζέημς Γουίλσον (James Wilson), είπε ότι οι επιβάτες άρχισαν να ανησυχούν από τους θορύβους που ακούγονταν καθώς απογειωνόταν το αεροπλάνο. Όταν είδαν τις ρωγμές άρχισαν να ουρλιάζουν.
“Σκεφτόμουν ότι δε γινόταν να παραμείνουμε στο αεροπλάνο. Ακούγαμε θορύβους και το σφύριγμα του αέρα. Οι αεροσυνοδοί μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα”, πρόσθεσε.
Οι επιβάτες, όμως, αντιδρούσαν και ο κυβερνήτης του αεροπλάνου βγήκε από πιλοτήριο για να επιθεωρήσει την κατάσταση. Όταν είδε τις ρωγμές αποφάσισε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.
Ο κος Γουίλσον,κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενημέρωνε τη σελίδα του στο Facebook με φωτογραφίες και σχόλια.























































